Chantico Glassfire bioetanol kandalló

Gyártó: Planika

Planika mobil bioetanol kandallója, a Chantico Glassfire, mely asztali bioetanol kandalló beltéri és kültéri használatra egyaránt. Elhelyezhető egy periférián elhelyezett asztalra vagy a szoba közepére, hogy meleg, szeretetteljes légkört teremtsen a nappaliban vagy akár a teraszon. Kedvünk szerint bárhova áttehető.

Tiszta égés, harmóniában a természettel

A bioetanol a legtisztább növényi eredetű üzemanyag – az égés során csak szén-dioxid keletkezik az ember által kilélegzett szinthez hasonló mértékben.

Tűz meditáció

A tábortűz transzszerű pihentető hatása jól ismert,  tudósok szerint a tűz figyelése csökkenti a vérnyomást – minél hosszabb ideig ülnek az emberek egy zúgó tűz előtt, annál nagyobb a pihentető hatása ránk

Légtisztítás

A légrészecskék melegítésével a levegő gyorsan mozogni kezd. Ez megerősíti a levegőcserét a környéken vagy a helyiségben, elősegítve a levegő tisztítását.

Hangulatos

A tűz kellemes meleg légkört teremt, ami boldogsághormonként ismert endorfinok termeléséhez vezet.

3 és fél óra égésidő.

 

Ismerje meg a Desidea világát!

Önt is érdekli a belsőépítészet, a design lakberendezés? Ha szeretne mindig naprakész lenni a legújabb bútor trendekben, megismerni a legjobb designbútorokat és lámpákat, az innovációkat, és nem szeretne lemaradni újdonságainkról, híreinkről, akcióinkról, iratkozzon fel HÍRLEVELÜNKRE!