Crown Royal függesztett lámpa

Gyártó: Nemo
  • Anyag: öntött alumíniumból és homokfúvott üveg
  • Méret: 280x150 cm, Színek, méretek és változatok a mellékelt pdf-ben találhatóak
  • Szín: kézzel csiszolt fényes, aranyozott, matt fehérre festett, matt fekete, arany vagy fekete bevonattal.
  • Kategória: Függesztett lámpák
  • Bővebb információért: Írjon nekünk!
  • Hívjon minket: +36-70-615-9948
PDF letöltés

A Nemo Crown lámpája nem csak egy lámpa, hanem egy lámpacsalád, mely a következő típusú lámpákból, világítótestekből áll:  oldalfali lámpa (2 égős és 4 égős), függesztett lámpa (11 különböző méretben, összeállításokban, designban) és állólámpa. A Crown lámpa szerkezete öntött alumíniumból készült moduláris felépítésű,   homokfúvott üveg diffúzorokkal.  A lámpatest alumínium szerkezete lehet: kézzel csiszolt fényes, aranyozott, matt fehérre festett, matt fekete, arany vagy fekete bevonattal. A kis lámpabúrák design-ja is két féle lehet, sima és barázdált felületű, ezek cserélgethetők is akár, mivel nincsenek fixen rögzítve a lámpatesthez.

A Crown Royal függesztett lámpa átlátszó kábellel van felszerelve. A lámpatesten 16 sorban helyezkednek el az égők. A Crown Royal, ahogy a neve is jelzi, egy igazi királyi csillár, vagy király a csillárok között. Hatalmas belterekbe , nagy belmagassághoz ajánljuk, mivel a lámpatest maga 280 cm, az átmérője pedig 150 cm.

Ismerje meg a Desidea világát!

Önt is érdekli a belsőépítészet, a design lakberendezés? Ha szeretne mindig naprakész lenni a legújabb bútor trendekben, megismerni a legjobb designbútorokat és lámpákat, az innovációkat, és nem szeretne lemaradni újdonságainkról, híreinkről, akcióinkról, iratkozzon fel HÍRLEVELÜNKRE!