Didier ágyazható kanapé

Gyártó: Felis
PDF letöltés

Felis Didier nyitható, ággyá alakítható kanapé. A Didier ágyazható kanapé sima vonalai pihenésre hívják. Nappal a nappalinak Didier a diszkrét középpontja, mindenkit lágy öleléssel fogad.  Éjjel, amikor a nappali hálószobává alakul, Didier áll ennek az átalakulásnak a középpontjában. A puha steppelt fejtámla biztosítja a tökéletes érintést a kényelmes alváshoz.

Kis helyen is elfér, a kényelmet pedig a magasabb, dönthető fejtámasz még jobban növeli.   A Didier modern kinyitható kanapé ággyá nyitva teljes értékű, kényelmes alvási lehetőséget biztosít, chaise-long-gal kiegészítve akár 3 ember számára is. A Didier ággyá alakítható kanapé 5 féle méretben választható, 1 vagy mindkét oldali kartámlával, valamint chaise-long kivitelben is, mely tárolórésszel (ágyneműtartóval) is rendelkezik. Szövet kárpittal rendelhető.

Ismerje meg a Desidea világát!

Önt is érdekli a belsőépítészet, a design lakberendezés? Ha szeretne mindig naprakész lenni a legújabb bútor trendekben, megismerni a legjobb designbútorokat és lámpákat, az innovációkat, és nem szeretne lemaradni újdonságainkról, híreinkről, akcióinkról, iratkozzon fel HÍRLEVELÜNKRE!