Dogma könyvespolc

Gyártó: Bonaldo
PDF letöltés

A Bonaldo Dogma könyvespolcok megalkotásakor az volt az elképzelés, hogy a játék a formákkal és a különböző modulok egymás mellé helyezésével, különféle
vizuális hatásokat hozzanak létre.

A Dogma könyvespolcot egy alapelem, a könnycsepp alakú oszlopok köré készítették.

A könyvespolc megjelenése úgy változik, ahogy haladunk mellette, ahogy más-más szögből nézzük. Nézőponttól függően lekerekített és lágy vagy élesebb és keskenyebb lesz, attól függően, hogy milyen szögből nézzük. A Dogma könyvespolc kollekció három modulból áll, amelyek tetszés szerint kombinálhatók. Ezek jellemzői: különböző távolságok vannak a tartóoszlopok között, amelyek elhelyezésükkor egymás mellé helyezve különböző kombinációkat tesznek lehetővé.  A Dogma könyvespolcok fal mentén vagy szabadon állóan is elhelyezhetők, a helyiség közepén, és elválasztóként funkcionálhatnak két tér között.

A Dogma könyvespolcok a Canaletto dió vagy tölgy polccal kaphatók., fém oszlopokkal kombinálva, illetve egyszínű változatban.

Ismerje meg a Desidea világát!

Önt is érdekli a belsőépítészet, a design lakberendezés? Ha szeretne mindig naprakész lenni a legújabb bútor trendekben, megismerni a legjobb designbútorokat és lámpákat, az innovációkat, és nem szeretne lemaradni újdonságainkról, híreinkről, akcióinkról, iratkozzon fel HÍRLEVELÜNKRE!