Emilceramica Tele di Marmo márványhatású kőporcelán Nero Marquinia

Gyártó: Emilceramica
PDF letöltés

Az olasz Emilceramica márvány hatású kőporcelán burkolat újdonsága, a Tele di Marmo Selection. A Nero Marquinia egy fekete tónusú márvány megjelenítése a gres lapokban. A sötétség mélysége, amelyet keskeny fénysugarak világítottak meg. A Nero Marquinia a származási országának (Spanyolország,) erős karakterét hordozza,
és szélsőséges ellentétek.

Az ellentétek merészsége jelenik meg ebben a kerámia burkolatban.

A márvány eleganciája és a természet gyönyörű geometriai mintái együtt mutatkoznak meg a greslapokban.

A hatalmas kifejezőerővel rendelkező kollekció, amelyet a legkitűnőbb kőnek, a márványnak szenteltek.

A Tele di Marmo Selection egy merész kollekció, amely az ellentétek finom egyensúlyán alapul, erős konnotációjú, műalkotásként egyedülálló belső terek kialakítására.

A kollekciót három különböző márvány – Nero Marquinia (fekete), White Paradise és Arabescato Corchia természetes és magasfényű változatban – köré tervezték, hogy feltűnő színkontrasztokat és erős vizuális hatást keltő kompozíciókat tegyen lehetővé. A kollekció éppoly lenyűgöző, mint amilyen sokoldalú, végtelen kompozíciós lehetőséget kínál, hogy a legapróbb részletekig gondosan megtervezett, teljes belsőépítészeti terveket hozhassunk létre.

A burkolat mozaik-dekor kivitelben is rendelkezésre áll, 3 féle kivitelezésben: 3×3-as mozaikokból álló, 30×30 cm-s lapok, vagy 5×5 cm-s mozaikokból álló 30×30 cm-s lapok, illetve haránt mozaikos 30×30 cm-s lapok.

 

 

 

Ismerje meg a Desidea világát!

Önt is érdekli a belsőépítészet, a design lakberendezés? Ha szeretne mindig naprakész lenni a legújabb bútor trendekben, megismerni a legjobb designbútorokat és lámpákat, az innovációkat, és nem szeretne lemaradni újdonságainkról, híreinkről, akcióinkról, iratkozzon fel HÍRLEVELÜNKRE!