Ak_05 Taylor-made (testreszabott) konyha

Gyártó: Arrital
  • Anyag: széles anyagválaszték, minden egyéni választás alapján
  • Méret: Egyedi megoldások, személyre szabott konyha, egyedi méretek.
  • Szín: egyedi tervezés szerint, anyagminta alapján
  • Kategória: Konyhabútorok
  • Bővebb információért: Írjon nekünk!
  • Hívjon minket: +36-70-615-9948
PDF letöltés

Az olasz Arrital Ak_05 TailorMade konyhája egy konyhai rendszer a legigényesebb tervezők/felhasználók számára; értékes anyagok, jellegzetes kiegészítők és új elrendezési modulok alkotják  ezt a gyönyörű egyénre szabott konyhabútort. A felhasznált anyagok széles választékának köszönhetően, létrehozhatunk egy teljesen modern design konyhát, vagy egy vintage stílusú konyhát is.

 

A funkcionalitás és a minőségi anyagok együttesen olyan megoldásokat tesznek lehetővé, amelyek részletgazdagságukkal minden igényt kielégítenek. Már a tervezés során lehetővé válik a konyhai projektekre jellemző különféle funkcionális igények vizsgálata és teljesítése. Végül, de nem utolsósorban a moduláris kínálat különös sokoldalúsága lehetővé teszi még az extra nagyméretű háztartási gépek beillesztését is.

 

Az Arritla TaylorMade konyhája teljesen hű a nevéhez, abszolút egyéni igényre szabható, minden extrém igényre is nyújt megoldást.

Ismerje meg a Desidea világát!

Önt is érdekli a belsőépítészet, a design lakberendezés? Ha szeretne mindig naprakész lenni a legújabb bútor trendekben, megismerni a legjobb designbútorokat és lámpákat, az innovációkat, és nem szeretne lemaradni újdonságainkról, híreinkről, akcióinkról, iratkozzon fel HÍRLEVELÜNKRE!