Emotion Up Freccia nyílóajtós gardrób

Gyártó: Dall'Agnese
PDF letöltés

A Dall’Agnese Emotion Up  bútorcsaládjának Freccia ajtóval ellátott nyílóajtós gardróbszekrénye. Sokoldalú ajtó, amely a különböző kivitelek kombinálásával stílust visz a gardróbszekrénybe: minimál stílusú fehér lakkozott, hozzá illő fogantyúval, klasszikusabb barna fogantyúval és hőkezelt tölgyfa, sárgaréz fogantyúval. A sárgaréz fogantyú kiemelkedik a szekrény szénszürke színéből: ez a kifinomult hatás a beépített megvilágítással ellátott, hőkezelt tölgyfa nyitott egységgel válik igazán modernné.

Moduláris és jól felszerelt, testre szabott szabásokkal, valamint a lakkoktól a fa meleg árnyalatain át a belső szerelvények kifinomult anyagaiig a kivitelezés széles választékával, az új Emotion up rendszer a modularitás és az esztétika szempontjából a legnagyobb sokoldalúsággal készült. Összeilleszthető rendszere különböző ajtótípusokat állít össze, az egylapos ajtótól az összeilleszthető ajtóig, hogy az anyagok és színek látványos játékát hozza létre.

Ismerje meg a Desidea világát!

Önt is érdekli a belsőépítészet, a design lakberendezés? Ha szeretne mindig naprakész lenni a legújabb bútor trendekben, megismerni a legjobb designbútorokat és lámpákat, az innovációkat, és nem szeretne lemaradni újdonságainkról, híreinkről, akcióinkról, iratkozzon fel HÍRLEVELÜNKRE!