Externa Cotto kültéri kőporcelán burkolat

PDF letöltés

Az Externa Cotto az Emilceramica (az olasz Emilgroup brandje) kültéri kőporcelán burkolat kollekciója, amely az innovatív technológia és a kézművesség találkozásából született.
Ez egy olyan kerámia, amely a kortárs építészetnek a legkiválóbb olasz hagyományokból származó padló melegségét és vonzerejét adja. Az Externa Cotto kültéri kőporcelán burkolat kollekciót mind köz-, mind lakóépületek külterére tervezték, és három színben kapható, amelyekből időtlen szépségű, eredeti installációk hozhatók létre. Minden kombináció a világos/sötét kontrasztok sokaságán alapul, amelyek véletlenszerűen indulnak el, amikor a fény a terrakotta burkolólapra esik: a fény és az árnyék ezen összjátéka adja a kollekció egyedi jellegét. Ez a másik ok, amiért tökéletes kültéri használatra: a természetes fény teszi szenzációssá. Az Externa Cotto használható tengerparti teraszok, városi lakások vagy szabadtéri szórakozóhelyek burkolására, illetve nyilvános vagy magán úszómedencék szélének burkolására. Ez a burkolat meleg színe a nyugalom, a biztonság és a kényelem érzését közvetíti mindazok számára, akik a területet használják.

Ismerje meg a Desidea világát!

Önt is érdekli a belsőépítészet, a design lakberendezés? Ha szeretne mindig naprakész lenni a legújabb bútor trendekben, megismerni a legjobb designbútorokat és lámpákat, az innovációkat, és nem szeretne lemaradni újdonságainkról, híreinkről, akcióinkról, iratkozzon fel HÍRLEVELÜNKRE!