FAP Murals design kőporcelán faliburkolat

Gyártó: FAP Ceramiche

Megszületett a Fap Murals, a FAP Ceramiche által tervezett látványos falburolat-kollekció, amely tisztelgés a természet ereje előtt és a maximális kreativitás által táplált legburjánzóbb fantáziák kifejeződése. A kerámia falburkolat önálló berendezési elemmé válik, a színek és a dekoráció romantikus hangulata magával ragadó, matt alapon fényes lakkozással jellemezhető.

A szépség virágzik a nagyméretű falburkolatokon.  Erdők, dzsungelek, virágszőnyegek, gyönyörű textúrák és geometrikus minták, amelyeket a fény nyomai díszítenek. Végtelen falak, amelyek felerősítik az élettereket, extra mélységet adva a textúrák, a csillogó színek és a matt és fényes dekorelemek átfedésével, amit a 80×160-as méret még jobban felerősít.

A trópusi, virágos és geometrikus hangulat felfedezésével a vállalat túllép a divat határain, hogy a Tropical, Flower és Texture mintákkal élettel és vitalitással díszítse a tereket. A színes növényi motívumok a kerámiafelületeken öltenek formát, a FAP Murals Tropical Ibisco és Kenzia meglepő anyagi aspektusával, amelyet matt háttér jellemez, lakkozott hangsúlyokkal, amelyekben a dús növényvilág a vitathatatlan sztár.

A FAP Murals Flower Corten és Soft formavilága szintén a természet mélységes lelkületét idézi. A Corten változatban a virágok egy fémlemezből emelkednek ki, amelyről a nevét is kapta, míg a Soft kivitelben a könnyű virágmotívumok finom tüllfátyolként jelennek meg. A színek visszafogottak, míg a könnyű árnyékok elegánsan kiemelik az irizáló hangsúlyokat.

Természetesen megtaláljuk a kollekcióban a kortárs geometrikus mintákat is, amelyeket meglepő és figyelemfelkeltő optikai hatás létrehozására terveztek a FAP Murals Texture Macro esetében, ahol a dekorációkat a leegyszerűsített formákkal való színkontrasztok jellemzik, míg a FAP Murals Texture Kilimre a hagyományos szőttesek mélykék árnyalatokban pompázó, idéző konfigurációja a jellemző.

A kollekció nagyméretű, 80×160 cm-es paneljei  ideálisak falburkolatként a fürdőszobában és minden helyiségében, köszönhetően a FAP Ceramiche esztétikai innovációjának.

 

Ismerje meg a Desidea világát!

Önt is érdekli a belsőépítészet, a design lakberendezés? Ha szeretne mindig naprakész lenni a legújabb bútor trendekben, megismerni a legjobb designbútorokat és lámpákat, az innovációkat, és nem szeretne lemaradni újdonságainkról, híreinkről, akcióinkról, iratkozzon fel HÍRLEVELÜNKRE!