FAP Murals Flower Corten dekor kőporcelán falburkolat

A Fap Murals, a FAP Ceramiche által tervezett látványos falburolat-kollekció, amely tisztelgés a természet ereje előtt és a maximális kreativitás által táplált legburjánzóbb fantáziák kifejeződése. A kerámia falburkolat önálló berendezési elemmé válik, a színek és a dekoráció romantikus hangulata magával ragadó, matt alapon fényes lakkozással jellemezhető.

A szépség virágzik a nagyméretű  dekor falburkolatokon.

Erdők, falevelek, virágok, virágszőnyegek lenyomatai, gyönyörű textúrák , amelyeket a fény nyomai díszítenek. Végtelen falak, amelyek felerősítik az élettereket, extra mélységet adva a textúrák, a csillogó színek és a matt és fényes dekorelemek átfedésével, amit a 80×160-as méret még jobban felerősít.

A Flower Corten falburkolattal a növényes, virágos hangulat felfedezésével a FAP Ceramiche túllép a divat határain, hogy a virágos mintákkal élettel és vitalitással díszítse a tereket. A színes növényi motívumok a kerámiafelületeken öltenek formát, amelyet matt háttér jellemez, lakkozott hangsúlyokkal, amelyekben a dús növényvilág a vitathatatlan sztár.

A FAP Murals Flower Corten  formavilága szintén a természet mélységes lelkületét idézi. A Flower Corten változatban a virágok egy fémlemezből emelkednek ki, amelyről a nevét is kapta. A színek visszafogottak, míg a könnyű árnyékok elegánsan kiemelik az irizáló hangsúlyokat.

A FAP Murals Flowers Corten nagyméretű, 80×160 cm-es paneljei ideálisak falburkolatként a fürdőszobában, hálószobában, sőt igazából minden helyiségében, köszönhetően a FAP Ceramiche esztétikai innovációjának.

 

Ismerje meg a Desidea világát!

Önt is érdekli a belsőépítészet, a design lakberendezés? Ha szeretne mindig naprakész lenni a legújabb bútor trendekben, megismerni a legjobb designbútorokat és lámpákat, az innovációkat, és nem szeretne lemaradni újdonságainkról, híreinkről, akcióinkról, iratkozzon fel HÍRLEVELÜNKRE!