Karman kőporcelán burkolat beltérre és kültérre

Gyártó: Emilgroup, Provenza

Emilgroup Provenza Karman beltéri és kültéri kőporcelán burkolat

Az Emilgroup Provenza által készített Karman kollekció az újjászületés témáját a restaurálás művészetén keresztül értelmezi.

A régi fa-, beton- és kerámiafelületekre alkalmazott monokróm és egységes gyantakezelés gondos megmunkálása új bájt és életerőt kölcsönöz az eredeti anyagnak. A sima és díszített kerámialapok újrafelfedezése innovatívan, intuitív módon ötvözi a múlt évek báját a legkifinomultabb építészet modern igényeivel.

A Karman by Provenza kőporcelán burkolat kollekció a belső terek újjávarázsolására tökéletes választás, új karaktert ad nekik, és innovatív, kifinomult tervezési sémák hoz létre. A padló- és falicsempék szokatlan, váratlan részletekkel való kombinálása egyedi, merész hatást biztosít. Az eredmény egy eredeti, dinamikus dizájnmegoldás: téglalapok, nagyméretű lapok, majolika csempék.

A Provenza Karman kollekciója rendkívül sokoldalú, és képes eredeti, vibráló tervezési tervet biztosítani bármilyen helyiségben, beltéren vagy kültéren. A Karman 20mm változata lehetővé teszi ,  hogy nagyszerű szépségű kültéri tereket hozzunk létre a műszaki teljesítmény feláldozása nélkül, mind lakó-, mind közületi környezetben. Ideális megoldás utakhoz, kültéri járdákhoz, ipari és kereskedelmi járműálló padlókhoz és emelt padlókhoz egyaránt.

Választható színek: antracite, cenere, sabbia, avorio

Méretek:

6,5 mm: 120×120 cm, 120×240 cm

9,5 mm: 30×60 cm, 45×90 cm, 60×120 cm, 60×60 cm, 90×90 cm
20 mm: 80×80 cm
Mozaik és karikás dekor: 30×30 cm
Listelli sfalsati (csíkos) dekor: 30x 60 cm

Ismerje meg a Desidea világát!

Önt is érdekli a belsőépítészet, a design lakberendezés? Ha szeretne mindig naprakész lenni a legújabb bútor trendekben, megismerni a legjobb designbútorokat és lámpákat, az innovációkat, és nem szeretne lemaradni újdonságainkról, híreinkről, akcióinkról, iratkozzon fel HÍRLEVELÜNKRE!