FAP Summer kerámia padlóburkolat

Gyártó: FAP Ceramiche
PDF letöltés

A Summer a FAP Ceramiche új kőporcelán burkolat kollekciója, amely magában foglal padlóburkolatot és falburkolatot egyaránt.

A magával ragadó természetes tónusok egymásutánja egy sima, friss, pihentető egészet hoz létre, tökéletes padló és fal kombinációkat tudunk létrehozni a fali és padlóburkolatok ízléses összeválogatásával. A két technológiában, a falicsempe és a padlólap (Gres Porcellanato) technológiában létrehozott Summer egy gazdag kifejezőerejű burkolat, amely képes a lakó- és közületi enteriőrök szépségét is kihangsúlyozni, arra összpontosítva, hogy a terekbe az egyszerű elegancia eredeti érintését hozza.

A Summer kollekció padlóburkolat kerámialapjai a matt alapon megjelenő fényes háromdimenziós hatások meglepő kombinációit is kínálják, amelyek a FAP mesteremberei által a nyersanyagokkal kapcsolatban végzett alapos kutatásnak köszönhetően jöttek létre, és amelyek mindig lenyűgöznek.

A Summer egy kőporcelánból készült padlóburkolat.

A Summer padlóburkolat színei: Terracotta, Brezza, Sabbia (meleg árnyalatok)  Sciara, Crepuscolo, Vento és Sale árnyalatok hűvösebb hatást keltenek. Ezek a finom színek a kkollekció fali burkolatai között is megtalálhatók,  kiegészítve még három árnyalattal, amelyek a természet vitalitását és harmóniáját fejezik ki: a kék Mare, a zöld Oliva és a csábító Ombra.

Méretek: Matt:  R10: 80×160 cm,  R9: 120×120 cm, kültéri R11 120×120, R10 80×80, R10 40×80, Selyemfényű: R9 80×80

 

 

 

Ismerje meg a Desidea világát!

Önt is érdekli a belsőépítészet, a design lakberendezés? Ha szeretne mindig naprakész lenni a legújabb bútor trendekben, megismerni a legjobb designbútorokat és lámpákat, az innovációkat, és nem szeretne lemaradni újdonságainkról, híreinkről, akcióinkról, iratkozzon fel HÍRLEVELÜNKRE!