FAZ moduláris kültéri kanapé

Gyártó: Vondom
PDF letöltés

A Vondom FAZ moduláris kanapérendszere egy kültéri bútorkollekció, amely egyedi megjelenésével a kert meghatározó design eleme lesz.

Polietilénből készült. 100%-ban újrahasznosítható. Beltéri és kültéri használatra alkalmas elem. Különböző kivitelben kapható.

Világító kültéri bútor verzióban is kapható.

Fehér, belső megvilágítású egység LED technológiával. Csak matt jégfehér kivitelben kapható.

Vagy: RGBW led
Egység belső világítással RGBW LED technológiával és távirányítóval a színváltáshoz. Csak matt jégfehér kivitelben kapható. Távirányító mellékelve.

Vagy:

Egység belső világítással RGBW LED technológiával és távirányítóval a színváltáshoz. A DMX-1024 (vezeték nélküli) által is vezérelhető, lehetővé téve a kommunikációt egy vagy több termék között egyidejűleg a DMX adón keresztül (nem tartozék). Két lehetőség közül választhat: Professzionális XLR DMX és Otthoni WIFI DMX. (A távirányító tartozék). Opcionális akkumulátor

 

Ismerje meg a Desidea világát!

Önt is érdekli a belsőépítészet, a design lakberendezés? Ha szeretne mindig naprakész lenni a legújabb bútor trendekben, megismerni a legjobb designbútorokat és lámpákat, az innovációkat, és nem szeretne lemaradni újdonságainkról, híreinkről, akcióinkról, iratkozzon fel HÍRLEVELÜNKRE!