Frigate állítható magasságú forgószék

Gyártó: Plydesign
PDF letöltés

A Plydesign Frigate állítható magasságú forgószékénél a székpalást két részből áll: a háttámlát 3D-furnér technológiával készítik, míg az ülésrészt hagyományos rétegeltlemez eljárással állítják elő. A háttámla, mely minden irányban ívelt, ideális támogatást nyújt a deréknak, annak felső részével és az ülőfelülettel együtt, ahol az élek a testtel ellentétes irányban kihajlanak, hogy ne vágják a hátat és a combot. Az elegáns vonalak ellensúlyozzák a FRIGATE robusztus karakterét, amely az idő múlásának tökéletesen ellenáll.

A FRIGATE székek testre szabhatóak egyéni igényeknek megfelelően a széles anyagválasztéknak és lábkombinációknak köszönhetően – szó szerint természetes választás intim terekbe vagy impozáns nagytermekbe a fa hívogató melegségével.
482 × 520 × 800-880 mm (H × Sz × M)
Ülésmagasság: 445-525 mm

Ismerje meg a Desidea világát!

Önt is érdekli a belsőépítészet, a design lakberendezés? Ha szeretne mindig naprakész lenni a legújabb bútor trendekben, megismerni a legjobb designbútorokat és lámpákat, az innovációkat, és nem szeretne lemaradni újdonságainkról, híreinkről, akcióinkról, iratkozzon fel HÍRLEVELÜNKRE!