Giano Argile étkezőasztal

Gyártó: Cattelan Italia
  • Anyag: Láb és váz acélból, epoxi porral lakkozva. Aztallap: MDF-lap, gyantával bevonva.
  • Méret: 200x120, 140, 160, 180 cm
  • Szín: Láb, váz: titán (GFM11), bronz (GFM18), grafit (GFM69), gyöngyház (GFM70) vagy fekete (GFM73). Asztallap: Havanna (AR04), Kairó (AR05) vagy Oslo (AR09) színben.
  • Kategória: Étkezőasztalok
  • Bővebb információért: Írjon nekünk!
  • Hívjon minket: +36-70-615-9948

Cattelan Italia Giano Argile kerek vagy ovális étkezőasztala 2023-as újdonság.

A Giano család modern asztalai kortárs és minimalista stílust kölcsönöznek az étkezőnek. A letisztult stílusjegyek szeszélyes beütéssel teszik ezt a dizájnasztalt időtálló bútordarabbá. A kerek acél talapzaton precíz nyílás található, amely lehetővé teszi a belsejébe való bepillantást.

A Giano különböző formákban, méretekben és anyagokban kapható: a standard változat egy modern kerek vagy ovális asztal, fa vagy márványlappal. A Giano CrystalArt viszont egy téglalap alakú üvegasztal, amely kontúrozással is kapható, lenyűgöző művészi dekoratív nyomattal.

A Giano Keramik modellt pedig a kerámia lap jellemzi, amely számos lenyűgöző árnyalatban kapható a legkülönbözőbb ízléseknek megfelelően. A kerámiaasztalok tovább díszíthetők vastag, fedélzeti csiszolt felületkezeléssel is. Így jött létre a Giano Keramik Premium modell, valamint a Giano Keramik Premium Round kerek változat.

A családot a Giano Argile modern kerek asztal egészíti ki, amely ovális formában is kapható, és különböző földes és természetes árnyalatokban pompázó agyagból készült spatulált asztallappal rendelkezik. Organikus és letisztult megjelenése a márka fenntartható, természetes anyagokból származó és alacsony energiafelhasználású technikákkal megmunkált design felé vezető útjáról tanúskodik.
A nagyobb kényelem érdekében a forgó tálcás Lazy Susan is elérhető, amellyel nagyszerű eleganciával és praktikummal kápráztathatja el és kényeztetheti vendégeit.

Ismerje meg a Desidea világát!

Önt is érdekli a belsőépítészet, a design lakberendezés? Ha szeretne mindig naprakész lenni a legújabb bútor trendekben, megismerni a legjobb designbútorokat és lámpákat, az innovációkat, és nem szeretne lemaradni újdonságainkról, híreinkről, akcióinkról, iratkozzon fel HÍRLEVELÜNKRE!