Theo fix és bővíthető üveg étkezőasztal

Gyártó: FIAM

Theo bővíthető üveg étkezőasztal, fém lábszerkezettel, 2 üveglappal, sima vagy dombornyomott textúrával ellátott savazott üveg asztallappal kapható. A teteje 12 vagy 15 mm-es edzett üvegből kapható: hátul lakkozott, fekete-fehér árnyalatú üveg; savban maratott és hátul lakkozott üveg fém árnyalatokkal; üveg kézi készítésű, Ecomalta, finomabb szemcsés textúra.

Fémre festett talp, matt fekete festéssel, ahol két 6 mm vastag olvasztott és edzett üveg van elhelyezve, a következő színekben: bronz és füstölt csíkos textúra; átlátszó hátsó festett üveg borostyán és antik rózsa kivitelben, dombornyomott textúrával; átlátszó, hátrafestett üvegtengeri moszat zöld és a füst dombornyomott textúrával rendelkezik. A teteje 12 * vagy 15 mm-es edzett üvegben kapható: átlátszó, hátul lakkozott üveg, monokróm árnyékolással, vagy átlátszó savval maratott és hátul lakkozott üveg, fém árnyalatokkal, vagy átlátszó üveg, kézzel készített Ecomalta, finomabb szemcsés textúrájú.

 

Ismerje meg a Desidea világát!

Önt is érdekli a belsőépítészet, a design lakberendezés? Ha szeretne mindig naprakész lenni a legújabb bútor trendekben, megismerni a legjobb designbútorokat és lámpákat, az innovációkat, és nem szeretne lemaradni újdonságainkról, híreinkről, akcióinkról, iratkozzon fel HÍRLEVELÜNKRE!