Gustav szabadon álló biokandalló

Gyártó: Planika

Planika Gustav biokandalló: Igazi láng rozsdás kivitelben,Corten kandalló, mely kültéren és beltéren egyaránt használható.

Amikor a képzőművészet ötvöződik a modern dizájnnal, egyedi dolgok születhetnek. Gustav biokandalló megalkotását Klimt művei ihlették. 

A Gustav rozsdás megjelenésű hordozható kültéri kandalló corten acélból. A bevezetett Commerce Technology ™ biztosítja, hogy az üzemanyag soha ne szivárogjon ki a tartályból, még akkor sem, ha a kandalló felborul véltetlenül. A Gustav tökéletes bioetanol kandalló, amely elegáns dizájnt kölcsönöz minden helyiségnek és minden kerthelyiségnek.


Egyedi és figyelemfelkeltő kialakítás

A Gustav egy corten szabadon álló, kültéri és beltéri kandalló szállodák és éttermek számára. A Biokandalló Corten acélból készül, amely biztosítja a rozsdás felületet a modern kialakítással. Az alkalmazott Commerce égő technológia véd a szivárgás ellen, és biztosítja a természetes villódzó lángok hangulatát.

A Planika a Fanola® üzemanyag kizárólagos gyártója. Kizárólag növényi eredetű természetes összetevőket használnak előállításához.
Égés közben nem keletkezik füst, korom vagy hamu keletkezik, és hatása a természetes környezetre semleges.

Bájos természetes láng.

Élvezze a varázslatos atmoszférát, amelyet a borostyánsárga lángok hoznak létre kékes és mesterséges visszaverődések nélkül. A leghosszabb égési idő.

Ismerje meg a Desidea világát!

Önt is érdekli a belsőépítészet, a design lakberendezés? Ha szeretne mindig naprakész lenni a legújabb bútor trendekben, megismerni a legjobb designbútorokat és lámpákat, az innovációkat, és nem szeretne lemaradni újdonságainkról, híreinkről, akcióinkról, iratkozzon fel HÍRLEVELÜNKRE!