JJ Great TR modern állólámpa

Gyártó: Leucos
  • Anyag: alumínium, acél
  • Méret: lásd a mellékelt pdf-ben, vagy a fotón
  • Szín: fehérmatt, fekete, meggypiros, sötétkék, rozsdabarna, homoszürke,
  • Felület: matt
  • Kategória: Állólámpák
  • Bővebb információért: Írjon nekünk!
  • Hívjon minket: +36-70-615-9948
PDF letöltés

A Leucos JJ lámpa kollekciója már ikonikusnak számít az egész világon.

A Leucos JJ kollekció minden tagja 4 rugós mechanizmusának köszönhetően példátlan mozgásszabadságot teremt tökéletes egyensúly mellett. A 2 karos pantográf geometriája minden mozgás során ugyanazt a diffúzor dőlésszöget tartja fenn, és lehetővé teszi a fény optimális szögbe/helyzetbe állítását.

A méretarányokkal való okos játék keretében 2005-ben megalkották a JJ asztali lámpa maxi változatát. 2020-ban a Leucos frissítette a JJ Great állólámpát a felhasználó által cserélhető beépített LED-del (akár 5600 lumen fényerővel, a Casambi vezeték nélküli dimmelési lehetőséggel egy okostelefonos alkalmazáson keresztül), és beltéri vagy kültéri változatban kapható 6 szabványos színben. Egyedi színek kérésre, minimális rendelési mennyiség nélkül.

A 2020-as frissítés egy csúcsminőségű, dimmelhető, felhasználó által cserélhető, integrált LED-et (2700 vagy 3000K) ad hozzá, amely akár 5600 lumen fényerőt is biztosít, a Casambi intelligens vezeték nélküli vezérlés lehetőségével egy iPhone vagy androidos alkalmazáson keresztül. A JJ Great kollekció egy nagyméretű állólámpát (beltéri vagy kültéri) és egy függőlámpát tartalmaz 6 színben, valamint kérésre egyedi színekben. A JJ család a JJ Great, JJ Big, JJ Big – Grip, JJ Mid és JJ Small lámpákat foglalja magában.

 

Ismerje meg a Desidea világát!

Önt is érdekli a belsőépítészet, a design lakberendezés? Ha szeretne mindig naprakész lenni a legújabb bútor trendekben, megismerni a legjobb designbútorokat és lámpákat, az innovációkat, és nem szeretne lemaradni újdonságainkról, híreinkről, akcióinkról, iratkozzon fel HÍRLEVELÜNKRE!