Levante függesztett lámpa

Gyártó: Luceplan
PDF letöltés

A Luceplan 2022-es függesztett lámpa újdonsága a Levante két méretben is kapható.

A nagy érzelmi hatású csillár, amely a tervező kreatív intuícióján, valamint a Luceplan által végzett anyag-, technológia- és formatervezési kutatásokon alapul. Új főszereplő az otthoni lakótérben, de szállodákban, irodákban is. Méretei lenyűgözőek, az összkép mégis éteri, mint egy térben lebegő csoda.

A Levante (a név a könnyedségre és a szélre utal, de egyértelmű utalás a keleti esztétikára is) három nagyméretű „szárny” kereszteződéséből ered, amelyek a design területén eddig példa nélküli, az élelmiszer világából kölcsönzött, rizspapírhoz hasonló megjelenésű anyagból készülnek, hogy egyenletesen terjesszék a fényt a felületeken.

A fátylak vastagsága minimális, és mágnesekkel vannak rögzítve a központi maghoz, amely a fényforrást tartalmazza, elrejtve, mintha egy organikus, dobogó szív lenne.

Tervező: Marco Spatti

 

Ismerje meg a Desidea világát!

Önt is érdekli a belsőépítészet, a design lakberendezés? Ha szeretne mindig naprakész lenni a legújabb bútor trendekben, megismerni a legjobb designbútorokat és lámpákat, az innovációkat, és nem szeretne lemaradni újdonságainkról, híreinkről, akcióinkról, iratkozzon fel HÍRLEVELÜNKRE!