Miranda étkezőszék fa vagy fém lábbal

Gyártó: Cattelan Italia

Cattelan Italia Miranda modern étkezőszék fa vagy fém lábbal.

A perforált háttámlájú Miranda széket a Cattelan Italia székkollekcióban az eredetisége és személyisége különbözteti meg.
Paástja gazdag a művészi részletekben, amelyeket a legnagyobb gondossággal és precizitással valósítottak meg. A két egymást kiegészítő kagylóként kialakított ülés és háttámla sokszögletű, lekerekített élekkel és lágy ívekkel gazdagított formájú. Ha ez a dizájnszék egy kagyló, akkor nem tehet mást, mint hogy egy csodálatos gyöngyöt fedez fel a belsejében, amelyet a tervező a háttámla ellipszis alakú üregével hozott létre, vagy inkább kivont belőle.

Ezt a háttámlában lévő lyukkal ellátott széket lágy hullámok is gazdagítják, mint a hullámok a parton, amelyek a kényelem érzését hangsúlyozzák. Az ülőrész nyilvánvaló és barátságos görbületű, amelyet a bőrhöz vagy szövethez illő, magasított varrás még jobban kiemel: ez az elegancia egy olyan érintése, amely kiemeli a kézműves munkát, amellyel készült.

A modell kapható Miranda Wood változatban, amelynek váza és lábai finom fából készültek, valamint Miranda ML változatban, amelynek acéllábai karcsúbbak.

Ismerje meg a Desidea világát!

Önt is érdekli a belsőépítészet, a design lakberendezés? Ha szeretne mindig naprakész lenni a legújabb bútor trendekben, megismerni a legjobb designbútorokat és lámpákat, az innovációkat, és nem szeretne lemaradni újdonságainkról, híreinkről, akcióinkról, iratkozzon fel HÍRLEVELÜNKRE!