MK18_G modern olasz konyhabútor

Gyártó: Antares
  • Anyag: PET, Melamine, lakkozott
  • Méret: Egyedi megoldások, személyre szabott konyha, egyedi méretek. Elképzelését INGYENESEN megtervezzük, alaprajzot, nézeteket és 3D látványtervet biztosítunk. Bővebb információért keresse kollégánkat.
  • Kategória: Konyhabútorok Konyhabútorok
  • Bővebb információért: Írjon nekünk!
  • Hívjon minket: +36-70-615-9948

Antares MK18_G modern olasz konyhabútor. Minőség és egyedi design, modern technológia megoldások. Ezt a modellt a fogantyúmélyedés különleges kialakítása jellemzi – ami esztétikus részletté válik, amely kifinomult és folyamatos jellegzetességet teremt az alsó- és magas szekrényeken. Az alsó szekció extra magassága jellemző erre a konyhabútorra. A 87 cm-es extra magasság lehetőséget nyújt a konyhán belüli tárolóhely növelésére. A nyitott és zárt szekrények adják a konyha változatosságát.

A több, mint 45 éves tapasztalat valamint a know-how és a kézművesség kombinálása tette lehetővé az Antares számára a szaktudás és a technika tökéletes szintézisét. A szaktudás és a megbízhatóság a garanciája a minőségi, egyedi termékek gyártásának. Minden konyhát önálló projektként kezelnek, figyelembe véve a különféle követelményeket, így minden alkalommal egy egyedi, olasz gyártmányú remekművet, egy modern olasz konyhabútort készítenek. Az óriási anyag- és kivitel-választék lehetővé teszi, hogy mindegyik modellt egyedi és exkluzív változatban kínálják: minden igényhez más és más stílust fejlesztenek ki.

Elképzelését INGYENESEN megtervezzük, alaprajzot, nézeteket és 3D látványtervet biztosítunk. Bővebb információért keresse kollégánkat.

 

Ismerje meg a Desidea világát!

Önt is érdekli a belsőépítészet, a design lakberendezés? Ha szeretne mindig naprakész lenni a legújabb bútor trendekben, megismerni a legjobb designbútorokat és lámpákat, az innovációkat, és nem szeretne lemaradni újdonságainkról, híreinkről, akcióinkról, iratkozzon fel HÍRLEVELÜNKRE!