Planika Prime Fire bioetanol kandalló

Gyártó: Planika
PDF letöltés

A Planika Prime Fire bioetanol kandallója tökéletes megoldás azok számára, akik egy fejlett, szellőző nélküli etanol kandallóbetétet keresnek, hosszú tűzzel. A PrimeFire egyedülálló kialakításával és könnyű vezérlési megoldásával egyszerűen lenyűgöző.

A PrimeFire tökéletesen illeszkedik minden enteriőrbe, ahol egyedülálló hangulatot teremt, meghittséggel, melegséggel. A fejlett technológiájával az egyik legkényelmesebb kandalló a piacon.

 

Az Ön kényelme és az intuitív kezelése érdekében a PrimeFire egy egyszerű kommunikációs panellel van felszerelve. Egyetlen gombbal gyújthatja be és állíthatja be a lángszintet (Normál és Eco módok állnak rendelkezésre). Nem is lehetne ennél egyszerűbb.

A PrimeFire bioetanol kandallóhoz nincs szüksége kemény csatlakozásra, kéményre vagy további szellőzésre. Ez az alkalmazott szabadalmaztatott BEV technológiának (Burning Ethanol Vapors technology) köszönhetően lehetséges. Nem csak a maximális biztonságot garantálja, hanem füst, szag és hamu nélkül is élvezheti a természetes lángokat. A PrimeFire kandallóbetét fő előnye, hogy sokféle módon telepíthető, az Ön preferenciáitól és a tervezésétől függően.

Ismerje meg a Desidea világát!

Önt is érdekli a belsőépítészet, a design lakberendezés? Ha szeretne mindig naprakész lenni a legújabb bútor trendekben, megismerni a legjobb designbútorokat és lámpákat, az innovációkat, és nem szeretne lemaradni újdonságainkról, híreinkről, akcióinkról, iratkozzon fel HÍRLEVELÜNKRE!