Re-Play betonhatású kőporcelán burkolat

Gyártó: Emilgroup, Provenza
PDF letöltés

A Re-Play a Provenza, az Emilgroup tagja, legújabb betonhatású kőporcelán burkolat kollekciója, beltérre és kültérre egyaránt alkalmas.

A Re-Play Concrete hatalmas színválasztékot kínál korlátlan kompozíciókhoz és kombinációkhoz, teljes belső terek vagy kontrasztos felületek stílusához, összehangolt padló- és falburkolatok létrehozásához, vagy kellemes sarkok kialakításához indusztriális hatással.

A színválaszték hat rendkívül képlékeny, elegáns megoldást tartalmaz – Antracit, Verdigris (zöldes-szürke), Sötétszürke, Szürke, Fehér és Homok: izgalmas, változatos árnyalatok, amelyek könnyen kombinálhatók, ideálisak a tér tágítására és a belső terek kifinomult, jellegzetes hangulatának megteremtésére.

Mindegyik szín három különböző kivitelben kapható, amelyeket tetszés szerint kombinálhat, hogy a projektben rejlő végtelen lehetőségeket kihasználhassa: Recupero, a használt betonra emlékeztető, sérült stílusú kivitel; Cassaforma Flat, amely a fadeszkák által a betonon hagyott lenyomatokat reprodukálja, egy építési technika által inspirálva; és Cassaforma 3D, a falburkolat változat, amely a zsaluzási hatást térfogattal és texturális szabálytalansággal egészíti ki, a mintázat pedig egy 3D hatást keltő felületi struktúrának felel meg. Ez lehetővé teszi a legmagasabb fokú háromdimenzió elérését, fokozva a realisztikus hatást.

Méretek:

9,5 mm vastag: 120×120 cm, 30×60 c, 60×120 cm, 60×60 cm, 80×160 cm, 80×80 cm

20 mm vastag:  80×80 cm
Dekor: 30×30 cm
Mozaik: 30x 30 cm

 

 

Ismerje meg a Desidea világát!

Önt is érdekli a belsőépítészet, a design lakberendezés? Ha szeretne mindig naprakész lenni a legújabb bútor trendekben, megismerni a legjobb designbútorokat és lámpákat, az innovációkat, és nem szeretne lemaradni újdonságainkról, híreinkről, akcióinkról, iratkozzon fel HÍRLEVELÜNKRE!