Roma Diamond márványhatású kőporcelán falburkolat

Gyártó: FAP Ceramiche
PDF letöltés

A Fap Ceramiche márványhatású kőporcelán burkolat a  Roma Diamond egy olyan márványhatású kollekció, mely  kerámia padlóburkolatok és fehér alapú falburkolatok különböző stílusú megjelenítéseit tartalmazza.

A kollekció minden egyes darabját, mind a falburkolat, mind a padlóburkolat elemei, teljes mértékben a ragyogó márvány időtlen vonzerejének szentelte a FAP Ceramiche. Ez a sorozat a Roma kollekcióból jött létre, amelyet matt és szatén felületek jellemeznek, és amelyet egy sor modern és kortárs, rendkívül fényes márvány kerámiával gazdagítottak.

A Roma Diamond burkolat család nem csak márványhatású kerámialapokat tartalmaz, de megtalálhatók a díszítőelemekkel ellátott lapok, valamint a mozaik mintázatú kerámiák is.

Ismerje meg a Desidea világát!

Önt is érdekli a belsőépítészet, a design lakberendezés? Ha szeretne mindig naprakész lenni a legújabb bútor trendekben, megismerni a legjobb designbútorokat és lámpákat, az innovációkat, és nem szeretne lemaradni újdonságainkról, híreinkről, akcióinkról, iratkozzon fel HÍRLEVELÜNKRE!