Be-Square betonhatású kőporcelán burkolat

Be-Square by Emilceramica betonhatású kőporcelán  burkolat

Padló és falburkolat beltéri és kültéri használatra egyaránt

Tiszta betonhatás matt-fényes kontrasztokkal.
Az olasz Emilgroup Emilceramica brandjének betonhatású kollekciója, a Be-Square, egy időtlen kollekció, a városi belső terek és nagyvárosi loftok ideális burkolata.
A Be-Square by Emilceramica a beton leglényegesebb és legtisztább aspektusát tükrözi. Egy semleges és nagyon hatásos, sokoldalú és időtlen anyag, amely diszkrécióval, szigorúsággal és eleganciával válik az enteriőr főszereplőjévé..
A kollekciót 20×20-as méretű, intenzitásukban kiegyensúlyozott árnyalatokkal rendelkező, díszített kerámialapok, valamint 20×20-as majolika lapok keveréke díszíti, amelyek tapintható, matt és fényes kontrasztokból álló felülettel rendelkeznek.

A Be-Square betonhatású kőporcelán kollekció betonja a Slim méretekben teljes mértékben érvényesül.
120×278 cm, 120×120 cm és 60×120 cm méretű, 6,5 mm vastagságú, valamint, 6,5 mm vastagságú
a Mosaico Caleido, a Mosaico 3X3 és a Mosaico 3X3 és  a Listelli sfalsati. dekoratív választékával gazdagítva.

A sokoldalú Be-Square ideális a rendkívül funkcionális belső terek tervezéséhez, a lenyűgöző vizuális hatás mindenkit rabul ejt.

 

Ismerje meg a Desidea világát!

Önt is érdekli a belsőépítészet, a design lakberendezés? Ha szeretne mindig naprakész lenni a legújabb bútor trendekben, megismerni a legjobb designbútorokat és lámpákat, az innovációkat, és nem szeretne lemaradni újdonságainkról, híreinkről, akcióinkról, iratkozzon fel HÍRLEVELÜNKRE!