Roots fahatású kültéri és beltéri kőporcelán burkolat

Gyártó: FAP Ceramiche

A természettel való kapcsolat újbóli felfedezése egy új egyensúly keresése a cél, amelyet a FAP Ceramiche a Roots 2021-es fahatású padlóburkolólap-kollekciójának megalkotásakor kitűzött maga elé. Kőporcelánból készült tölgy  burkolat, megújult színekkel, amelyeket úgy terveztek, hogy kifogástalanul illeszkedjenek a legelbűvölőbb és legtrendibb színekhez. A FAP Ceramiche kutatásai alapján meleg, természetes, lenyűgöző és kortárs esszenciákat választottak ki, a legapróbb részletekre is gondosan ügyelve, amelyek az anyagok legigazibb lelkét ragadják meg.

A Roots kielégíti a bensőséges vágyunkat, hogy összhangban legyünk a természettel. Élő anyag, a fa érzetével, a természet beszökik a házba. A fahatású kőporcelán tökéletes választás a nappalinkba, a konyhába, sőt, a fürdőszobánkba is. 20 x 120 cm-s méretben R11 mutatóval, kültéri használatra is alkalmazható

Választhat színek: taupe, gold, tobacco, honey

Választható méretek: 20×120 cm, 7.5×45 cm

Dekor: Vitage mosaico: 40.5×48.5 cm

Tratti mosaico: 20×40 cm

ROOTS kültérre

Legjobb anyag kültérre a kőporcelán burkolat. Csúszásmentes, robusztus és nagy teljesítményű, képes ellenállni az ütéseknek, a hirtelen hőmérséklet változásoknak és a nagy gyalogosforgalomnak anélkül, hogy elveszítené természetes szépségét. A kültéri kőporcelán burkolatok tartós padlóburkolatok, amelyek ideálisak otthonok, bárok, éttermek és üzletek számára, a minimál stílustól a városi sikkig terjedő stílusban.
A kőporcelán, gres, kerámia kültéri padlóburkolatok széles választéka: fahatású, kőhatású, betonhatású, márványhatású, kerámia burkolatok, széles szín és méretválasztékban.

 

 

Ismerje meg a Desidea világát!

Önt is érdekli a belsőépítészet, a design lakberendezés? Ha szeretne mindig naprakész lenni a legújabb bútor trendekben, megismerni a legjobb designbútorokat és lámpákat, az innovációkat, és nem szeretne lemaradni újdonságainkról, híreinkről, akcióinkról, iratkozzon fel HÍRLEVELÜNKRE!