Run keramik asztal

Gyártó: Cattelan Italia

Cattelan Italia RUN Keramik, Paolo Cattelan 2023-as kerámia asztallapos íróasztal újdonsága.

Paolo Cattelan a Run íróasztalcsaládot mindennapi használatra tervezte, a funkcióra és a kényelemre összpontosítva. ez a design íróasztal kompakt és praktikus méretű.

A Run íróasztalt úgy tervezték, hogy többféleképpen használható és többféle rendeltetési hely legyen: alapvető otthoni irodának, olvasósaroknak, akár alvóhelynek, vagy akár egy konzol helyettesítésére.
A modern design íróasztalt finom részletek jellemzik, és a felületek kiváló minőségű anyagokból készültek. A Run család kerámia-, fa- vagy bőrfelülettel kapható, így a Run Keramik, Run Wood és Run Leather modelleket kapjuk.

Mindegyik modell megtalálja a megfelelőjét a Runner változatban, amelynek lapja egy elektromos mechanizmusnak köszönhetően állítható magasságú.

Titán (GFM11) vagy bronz (GFM18) dombornyomott lakkozott acélból készült lábszerkezet. Asztallap Marmi kerámia matt Golden Calacatta (KM05), fényes Golden Calacatta (KM06), matt Portoro (KM07), fényes Portoro (KM08) vagy Breccia (KM12).

Technikai információk
Epoxi porral lakkozott acél alap. Lakkozott MDF-lap. Laminált kerámiából készült, 6 mm vastagságú betétlap. A porcelán matt vagy fényes portoro kivitelben th. 5 mm.

Ismerje meg a Desidea világát!

Önt is érdekli a belsőépítészet, a design lakberendezés? Ha szeretne mindig naprakész lenni a legújabb bútor trendekben, megismerni a legjobb designbútorokat és lámpákat, az innovációkat, és nem szeretne lemaradni újdonságainkról, híreinkről, akcióinkról, iratkozzon fel HÍRLEVELÜNKRE!