Scott Keramik kerámia étkezőasztal

Gyártó: Cattelan Italia
  • Anyag: láb: lakkozott acél, top: kerámia
  • Méret: 240x120, 300x120, 320x138 cm
  • Szín: láb: titánn, bronz, oxybrass, top a képeken
  • Kategória: Étkezőasztalok
  • Bővebb információért: Írjon nekünk!
  • Hívjon minket: +36-70-615-9948

A Scott asztalcsaláddal a Cattelan Italia folytatja az egyedi stílusú, exkluzív étkezőasztalainak sorát.

A modell központi talapzata két ívelt és egymáson átfedő fémlemezből áll, mintha egy ing gallérját formázná. Az optikai hatás merev, jól meghatározott élekkel, amelyek kiemelik a pontosságot, amellyel a két réteg arányait és íveit megalkották.

Az Oxybrass oxidált sárgaréz kivitel teljes egészében kézzel csiszolt, és a talaj felé sötétedő oxidáló árnyalatú. Ez a lábszín a Cattelan Italia kínálatában újdonság.

A család két formatervezett kerámiaasztalból áll: a Scott Keramik és a Scott Keramik Premium modellekből. Mindkettő elegáns márvány hatású kerámia asztallappal rendelkezik, amely számos lenyűgöző színárnyalatban kapható, hogy a legkülönbözőbb ízléseknek megfeleljen. A Premium modellt egy vastag, Brushed kivitelű, szabadkézi perem ékesíti tovább.

Végül, azok számára, akik szeretik a szobát fából készült bútorokkal felmelegíteni, ott van a prémium fából készült Scott Wood modell, amelynek élei ügyesen és a részletekre odafigyelő szemmel készültek.

Asztal dombornyomott lakkozott titán (GFM11), bronz (GFM18) vagy oxibrass acél talapzattal. Asztallap kerámia Marmi Alabastro (KM02), Supreme (KM03), matt Golden Calacatta (KM05), fényes Golden Calacatta (KM06), matt Portoro (KM07), fényes Portoro (KM08), fényes Sahara Noir (KM09), Makalu (KM11), Breccia (KM12), Arenal (KM13), Corcovado (KM14), Kaindy (KM16), matt Borghini Calacatta (KM18) vagy fényes Borghini Calacatta (KM19).

Technikai információk
Alap és váz acélból, epoxi porral lakkozva. ASztaltop 12 mm-es átlátszó üvegből, 6 mm-es laminált porcelánnal kombinálva. Elektromos motoros szabályozórendszer.

Ismerje meg a Desidea világát!

Önt is érdekli a belsőépítészet, a design lakberendezés? Ha szeretne mindig naprakész lenni a legújabb bútor trendekben, megismerni a legjobb designbútorokat és lámpákat, az innovációkat, és nem szeretne lemaradni újdonságainkról, híreinkről, akcióinkról, iratkozzon fel HÍRLEVELÜNKRE!