Ergon: Stone Talk kőhatású kőporcelán burkolat beltérre és kültérre

Egyszerű hitelesség, az építészeti alkotások fizikai szépségét fokozó kőhatás.

Az Ergon Stone Talk kerámia kollekciója a kő egyszerű és minimalista formájára, valamint a különböző megmunkálási módokból származó különböző felületekre való reflektálásból született.
Az eredmény egy „archetipikus” kőporcelán, amely ugyanakkor diszkrét is, amely arra hivatott, hogy a felületeken különböző megjelenéseket hozzon létre a kivitelétől függően: Minimal, Martellata és Rullata.

5 színben kapható: dark, grey, sand, taupe, white. Mind az öt szín választható mindegyik kivitelben,  illetve a dekor (listelli sfalsati és mozaik megjelenés) verziókban is.

A Stone Talk by Ergon egy teljes kollekció, amely harmonikus párbeszédet teremt a beltéri és kültéri terek között. A Minimal változat elegáns, funkcionális megoldásokat kínál. A csúszásgátló technikai változat megfelel a modern építészeti projektekhez szükséges főbb nemzetközi szabványoknak. A Martellata változat tökéletes a nyilvános és magán kültéri területekhez. A Rullata változat mindenekelőtt falburkolatként ideális. 20 mm-es méretben is kapható.

A Stone Talk kőhatású kőporcelán burkolat kültéri és beltéri burkolásra is alkalmas.

Méretek:

9,5 mm: 30×120 cm, 30×60 cm, 60×120 cm, 60×60 cm, 90×90 cm

20 mm: 50×100 cm, 60×60 cm
Decor listelli sfalsati: 30×60 cm
mosaico bis martellata, minimal: 37,4X29,1 cm
Decor Mosaico (mozaik): 30×30 cm

 

 

 

Ismerje meg a Desidea világát!

Önt is érdekli a belsőépítészet, a design lakberendezés? Ha szeretne mindig naprakész lenni a legújabb bútor trendekben, megismerni a legjobb designbútorokat és lámpákat, az innovációkat, és nem szeretne lemaradni újdonságainkról, híreinkről, akcióinkról, iratkozzon fel HÍRLEVELÜNKRE!