Tele di Marmo Revolution márványhatású kőporcelán

Az olasz Emilgroup Emilceramica márkája fémjelzi a Tele di Marmo Revolution meghökkentő megjelenésű márványhatású kőporcelán burkolat kollekciót.

A Tele di Marmo Revolution az új Emilceramica kollekció, a márvány kortárs újraértelmezése.
Az örökkévalóságot és a szépséget minden más kőnél jobban szimbolizálja: a márvány.
Az ősidők óta használták a terek burkolására a tökéletes elegancia és az építészeti erősség keveréke, itt a márványt
friss, kortárs megközelítéssel fejezi ki, egy kollekcióban. A Tele di Marmo Revolution szokatlan kerámialap méreteket és új színeket használ.

A nagyméretű kőporcelán lapokat a természet színei ihlették, egy utazás során. A Kikládok tiszta fehér színétől a Kék-tenger végtelen kékjéig. A görög Thassos szigete adja nekünk a kalcitfehéret, amely a kőporcelánt a klasszikus korszak érintetlen fehérségével díszíti. A természet zöldje és a smaragd átlátszósága inspirálta a Verde Saint Denis-t, az esztétikai merészség tökéletes szintézisét. A fekete kifinomult eleganciája a Calacatta Blackben teljes mértékben kifejeződik, szürke, sárga és barna színárnyalatok áramlanak a felületén.
A kollekciót egy új dekoráció, az Acanto teszi teljessé, aprólékosan megtervezett geometriai formák segítségével: egy kortárs mozaik, finom pixelezéssel, végtelen perspektívával újrarajzolt modern mozaik.

A Tele di Marmo Revolution kollekcióval az Emilceramica a márvány új értelmezését kínálja, azt a követ, amely a szépséget és az örökkévalóságot testesíti meg, és mindig is az elegancia és az építészeti erő harmonikus keverékével rendelkező helyeken szerepelt. A márvány időtlen szépségének a kortárs ízlésnek megfelelő újraértelmezésének gondolatából kiindulva a Revolution szokatlan méreteket kínál, új színeket és érdekes kombinációkat vezet be, és új stílusnyelvek révén fokozza a kifejezési lehetőségeket. Négy új természetes és félig csiszolt márvány a nagyméretű táblákban találja meg a legkitűnőbb kifejezést.

Fehér Thassos, fekete Calacatta, zöld Saint Denis, kék Ande.

A Tele di Marmo Revolution projekt friss színeket és mintákat fejlesztve folytatja a márvány korszerű újraértelmezését az Acanto mintával való bővítéssel. Itt a művészi mozaik hatása egyértelmű, ami a precíz, finoman megítélt geometriai motívumok használatában fejeződik ki. Az erőteljes és figyelemfelkeltő, az ábrázolt akantuszlevelek új, egyedi stílust határoznak meg, finom, ízléses árnyalatokkal és hibátlan részletekkel.
Ez a rendkívül kifejező dekoráció a Tele di Marmo Revolution projektet egy teljes burkolati kínálattá teszi, amelyben az erezetminták, a tükröződések és a részletek olyan személyiséget kapnak, amely minden projektben egyedi és eredeti műalkotásként nyomot hagy.

Méretek: 6,5 mm: 120×278 cm, 9,5 mm: 30×60 cm, 60×120 cm, 90×90 cm, 10,5 mm: 90×180 cm

Dekor: 30×30 cm

 

Ismerje meg a Desidea világát!

Önt is érdekli a belsőépítészet, a design lakberendezés? Ha szeretne mindig naprakész lenni a legújabb bútor trendekben, megismerni a legjobb designbútorokat és lámpákat, az innovációkat, és nem szeretne lemaradni újdonságainkról, híreinkről, akcióinkról, iratkozzon fel HÍRLEVELÜNKRE!