Tele di Marmo Selection márvány hatású kőporcelán

Gyártó: Emilceramica
PDF letöltés

Az olasz Emilceramica márvány hatású kőporcelán burkolat újdonsága, a Tele di Marmo Selection.

Az ellentétek merészsége jelenik meg ebben a kerámia burkolatban.

A márvány eleganciája és a természet gyönyörű geometriai mintái együtt mutatkoznak meg a greslapokban.

A hatalmas kifejezőerővel rendelkező kollekció, amelyet a legkitűnőbb kőnek, a márványnak szenteltek.

A Tele di Marmo Selection egy merész kollekció, amely az ellentétek finom egyensúlyán alapul, erős konnotációjú, műalkotásként egyedülálló belső terek kialakítására.

A kollekciót három különböző márvány – Nero Marquinia (fekete), White Paradise és Arabescato Corchia természetes és magasfényű változatban – köré tervezték, hogy feltűnő színkontrasztokat és erős vizuális hatást keltő kompozíciókat tegyen lehetővé. A nagyméretű márványlapokat az antik intarziaművészet által inspirált Tarsia dekor teszi teljessé, amely nagy kifejező erejű virágmotívumokat tartalmaz, amelyek mélységet és dinamizmust kölcsönöznek a felületnek. A kollekció éppoly lenyűgöző, mint amilyen sokoldalú, végtelen kompozíciós lehetőséget kínál, hogy a legapróbb részletekig gondosan megtervezett, teljes belsőépítészeti terveket hozhassunk létre.

 

 

 

 

 

Ismerje meg a Desidea világát!

Önt is érdekli a belsőépítészet, a design lakberendezés? Ha szeretne mindig naprakész lenni a legújabb bútor trendekben, megismerni a legjobb designbútorokat és lámpákat, az innovációkat, és nem szeretne lemaradni újdonságainkról, híreinkről, akcióinkról, iratkozzon fel HÍRLEVELÜNKRE!