Terminal Keramik Drive kihúzható konzolasztal – étkezőasztal

Gyártó: Cattelan Italia
PDF letöltés

Cattelan Italia TERMINÁL Keramik Drive kihúzható, így étkezőasztallá bővíthető konzolasztal.

A konzolasztalt 2022-ben Paolo Cattelan tervezte.

A Terminal dizájnkonzolok különböző terekhez és élethelyzetekhez illeszkednek. Elhelyezhetők előszobabútorként, vagy a ház bármely helyiségében funkcionális, mégis dekoratív bútordarabként.

A Terminal konzolasztalok finomra válogatott formatervezésükkel, minőségükkel és nyersanyagválasztékukkal tűnnek ki. A kollekció két modern fa konzolcsaládot tartalmaz: égetett vagy natúr tölgyfa felsővel és szabálytalan élekkel tömör fából, valamint a Wood-c változatot Canaletto diófából vagy matt fekete, nyitott pórusú festett szilfából, lekerekített lakkozott alsó profillal, illetve Brushed Grey vagy Brushed Bronze színben. A Terminal Keramik Drive számos exkluzív árnyalatban kapható.

A Terminal Keramik Drive kihúzható konzolasztal a meghosszabbítások és támasztékok zseniális mechanizmusának köszönhetően eléri a 2 méteres hosszúságot, és pompás étkezőasztallá válik, amely készen áll a vendégek fogadására.

 

TERMINAL Keramik Drive

Kihúzható konzolasztal titán (GFM11) vagy bronz (GFM18) dombornyomott lakkozott acélból készült talapzattal. Az asztallap Marmi matt Portoro (KM07), fényes Portoro (KM08), Makalu (KM11) vagy Breccia (KM12) kerámiából. Az alaphoz illeszkedő bővítmények laminátumok . Tartalmazza a táskát a hosszabbítókhoz.

Ismerje meg a Desidea világát!

Önt is érdekli a belsőépítészet, a design lakberendezés? Ha szeretne mindig naprakész lenni a legújabb bútor trendekben, megismerni a legjobb designbútorokat és lámpákat, az innovációkat, és nem szeretne lemaradni újdonságainkról, híreinkről, akcióinkról, iratkozzon fel HÍRLEVELÜNKRE!