Provenza In-essence fahatású kőporcelán

Gyártó: Emilceramica

Az Emilceramica Provenza In-essence kőporcelán kollekciója lényegében egy megmentett anyagok gyűjteménye, amelyek új életet kapnak.
Ezeken a felületeken újra felfedezhetjük a múltkori kézművesség értékeit és az idő múlásával hagyott jeleket. Lényegében ezt az örökséget testesíti meg, és üdítő spontaneitással juttatja el hozzánk. A kollekció három színből áll: kőris, szürke és homok (Composto Cenere, Grigio, Sabbia), amelyek mindegyike más megjelenést kölcsönöz a belsőépítészetnek, és a különböző életmódbeli igényekhez igazodik. Általában beltérben használják, de választható kültéri helyszínekre is. A fa- és betonhatások modern stílust biztosítanak, minimalista, fiatalos, nagyon modern dizájnnal. A fény hihetetlen optikai hatásokat hoz létre, hogy az egész belső tér tiszta, egyszerű, fényes, karakteres személyiséget nyújtson.

Ismerje meg a Desidea világát!

Önt is érdekli a belsőépítészet, a design lakberendezés? Ha szeretne mindig naprakész lenni a legújabb bútor trendekben, megismerni a legjobb designbútorokat és lámpákat, az innovációkat, és nem szeretne lemaradni újdonságainkról, híreinkről, akcióinkról, iratkozzon fel HÍRLEVELÜNKRE!