Tondo mobil bioetanol kandalló

PDF letöltés

Planika TOndo bioetanol kandalló, kültéri és beltéri használatra egyaránt alkalmas.

Egy szemet gyönyörködtető bioetanol tűztér, mely valóban elegáns légkört teremt.

A Tondo egy bioetanol kandalló kültéri terek számára. Rozsdás corten acél tokban tervezték, és valóban gyönyörű és elegáns tüzet hoz létre, meleget és barátságot kölcsönöz minden terasznak, vagy kertnek.

Ez az egyedülálló bioetanol kandalló nagyon tartós és időjárásálló anyagból készül, így tökéletes megoldást nyújt a kültéri használatra.

Ideális bioetanol kandalló: nem csak nyári estékre.
Az igazi tűz ellazít és kellemes hangulatot teremt, ezért tökéletes társa a kerti találkozóknak. A Planika Tondo-nak köszönhetően mindenhol élvezheti az igazi tűz szépségét – biztonságosan és ökológiailag. Hőálló kövek, amelyek a kandalló körül helyezkednek el, dekoratív funkciókat látnak el, és jól néznek ki, ha a kandalló be van kapcsolva. Kétféle színben kapható kövek, egyszerűek és hatékonyak a tűztér esztétikai és dekoratív tulajdonságainak növelésére.
A Planika a Fanola® üzemanyag kizárólagos gyártója. Kizárólag növényi eredetű természetes összetevőket használnak előállításához.
Égés közben nem keletkezik füst, korom vagy hamu keletkezik, és hatása a természetes környezetre semleges.

Bájos természetes láng.

Élvezze a varázslatos atmoszférát, amelyet a borostyánsárga lángok hoznak létre kékes és mesterséges visszaverődések nélkül. A leghosszabb égési idő.

Ismerje meg a Desidea világát!

Önt is érdekli a belsőépítészet, a design lakberendezés? Ha szeretne mindig naprakész lenni a legújabb bútor trendekben, megismerni a legjobb designbútorokat és lámpákat, az innovációkat, és nem szeretne lemaradni újdonságainkról, híreinkről, akcióinkról, iratkozzon fel HÍRLEVELÜNKRE!