Anthology kőhatású kőporcelán

PDF letöltés

Az olasz Emilgroup Emilceramica tagjának kőhatású kőporcelán kollekciója az Anthology. A kőzetet tökéletesen értelmező kerámia kollekció. Anthology Stone by Emilceramica.
Természetes, mégis kifinomult aurát kölcsönöz a belső tereknek, szenzációs, tapintható tereket teremtve.
A kvarcit az Emilceramica Anthology Stone kollekciójának sztárja.
A kvarcit egy főleg kvarcból álló kőzet, amelyet az építőiparban széles körben használnak belső és külső terek hasított burkolatkőjeként. Az Emilceramica ezt a kollekciót ajánlja, amely hűen reprodukálja a természetes terméket szépségével, eleganciájával, szívósságával és tartósságával, így ideális beltéri és kültéri padló- és falburkolatokhoz egyaránt. Az Anthology Stone nemcsak beltéri helységekbe, például társalgókba, előcsarnokokba, lépcsőházakba, folyosókra, fürdőszobákba és hálószobákba, hanem kültéri terekbe, például teraszokra, kertekbe vagy erkélyekre is alkalmas. A kollekció stílusos kiegészítője az olyan magántereknek, mint a házak vagy villák, de stílusosan illeszkedik a közterületekhez is.

Ismerje meg a Desidea világát!

Önt is érdekli a belsőépítészet, a design lakberendezés? Ha szeretne mindig naprakész lenni a legújabb bútor trendekben, megismerni a legjobb designbútorokat és lámpákat, az innovációkat, és nem szeretne lemaradni újdonságainkról, híreinkről, akcióinkról, iratkozzon fel HÍRLEVELÜNKRE!