TotaLook komplex kőporcelán burkolat

Az Emilceramica ( az Emilgroup egyik fő brandje) TotaLook kőporcelán burkolat kollekciója egy komplex burkolat megoldást kínál.

A képlékeny és sokoldalú anyag, a műgyanta mindig is az egyik legvonzóbb lehetőség volt a terek letisztult, letisztult burkolására.

Ez az élénk felület tökéletes válasz a legkifinomultabb esztétikai igényekre is, olyan belső terekben, ahol a fény az igazi főszereplő. Az Emilceramica egy új projekttel fedezi fel a műgyanták világát: egy teljeskörű  kollekció, amely a legkülönbözőbb belsőépítészeti igények kielégítésére szolgáló, egymáshoz illeszkedő kőporcelán burkolat megoldásokból áll.

A TotaLook egy sajátos tervezési rendszer, amely a különböző anyagok színeinek és stílusainak aprólékos tanulmányozását ötvözi. A különböző, de teljesen összeillő anyagok társítása egyedülálló kollekciót eredményez: három különböző alkalmazási potenciállal rendelkező gyanta, egy tégla és a dekorok széles választéka rendkívül kortárs jelleget kölcsönöz ennek az új projektnek.

A „TotalResin” műgyanta-választék 5 színt (Bianco, Sabbia, Grigio, Antracite és Blu Avio) és háromféle anyagot tartalmaz:
A ResinSoft puha és kényelmes, egyenletes felülettel, amely ideális a szigorú, minimalista stílusú nagyvárosi belső terekhez.
A ResiNatural osszhangban a fénnyel, diszkréten visszatükrözi azt, hogy az ízléses elegancia hangulatát teremtse meg.
A ResinTecnica változatban a felület kiváló csúszásgátló tulajdonságokkal rendelkezik, így tökéletes a köz- és magánterületek kültéri használatához.

A TotalBrick termékcsalád 6×24 cm-es majolika lapokat tartalmaz, két elegáns kivitelben, matt és lux (fényes), a műgyantákkal megegyező színösszeállításban, amelyekkel kombinálva az anyag és a fény szokatlan, feltűnő társításai hozhatók létre.
A ResinDeco, a dekorok készlete, amely kiegészíti és bővíti a termékcsaládot, élénk, tapintható geometriai formákat mutat színekkel kombinálva: Dolcelinea 30×60, Tetris 40×80, Cubo 20×20. Szintén kapható a 3×3-as mozaik, amely ideális dísze az enteriőrnek.

Méretek: 6,5 mm vastagság: 120×120 cm, 60×120 cm,

9,5 mm vastagság: 30×60 cm, 40×80 cm, 60×60 cm, 80×80 cm

20 mm vastagság: 60×60 cm, 80×80 cm

Decor, Cubo: 20x20cm

Dolcelinea: 30×60 cm

Incroci: 40×80 cm

Majolica lux, matt: 6×24 cm

Mozaik, Sagoma: 30×30 cm

 

 

Ismerje meg a Desidea világát!

Önt is érdekli a belsőépítészet, a design lakberendezés? Ha szeretne mindig naprakész lenni a legújabb bútor trendekben, megismerni a legjobb designbútorokat és lámpákat, az innovációkat, és nem szeretne lemaradni újdonságainkról, híreinkről, akcióinkról, iratkozzon fel HÍRLEVELÜNKRE!