Unique Bleu kőhatású kőporcelán burkolat

Gyártó: Emilgroup, Provenza

A Provenza (Emilgroup) Unique Bleu kőhatású kőporcelán burkolatát a belga kék kő ihlette.

A termékcsalád két színárnyalatot tartalmaz: Gris és Anthracite, amelyek a szürkétől a kékig és a feketéig természetes módon változó, jellegzetes színének és rendkívül tömör, egyenletes állagának köszönhetően az építészetben az idők során népszerű mészkő minden szépségét visszaadják.

A termékcsaládból számos méret és vastagság közül választhatunk. A sokoldalúságot, a teljesítményt és a zökkenőmentes folytonosság lehetőségét még tovább fokozza a kifejezetten kültéri használatra kialakított 80×80 cm-es méret a 20 mm-es vastagságban, amely a Noble és Ancienne kivitelben kapható.

Végül a kollekcióban megtalálható az Opus és a Petit Opus többméretű kombináció is, amely különböző méreteket tartalmaz, amelyek egymással keverve és dobozolva változatos, rendkívül természetes telepítési elrendezéseket tesznek lehetővé.

Unique Bleu: az összetett, kortárs építészeti tervezési tervekhez szükséges funkciók tökéletes, ízléses kombinációja, amelyek együttesen különböző esztétikai stílusok kifejezésére szolgálnak, erős személyiséggel és egyedi karakterrel.

Méretek:

9,5 mm: 120×120 cm, 40×80 cm, 60×120 cm, 60×60 cm, 80×80 cm

20 mm: 80×80 cm

 

Ismerje meg a Desidea világát!

Önt is érdekli a belsőépítészet, a design lakberendezés? Ha szeretne mindig naprakész lenni a legújabb bútor trendekben, megismerni a legjobb designbútorokat és lámpákat, az innovációkat, és nem szeretne lemaradni újdonságainkról, híreinkről, akcióinkról, iratkozzon fel HÍRLEVELÜNKRE!