Unique Travertine kőhatású kőporcelán burkolat

Gyártó: Emilgroup, Provenza

A Provenza (Emilgroup tagja) Unique Travertine kőhatású kőporcelán burkolat kollekciója a klasszikus anyagok és a kortárs dizájn tökéletes keveréke. A szépség és a teljesítmény egyesül a travertinkő tapintható szépségének eme formájában.

Egy feltűnő, sokoldalú kollekció, amely négy elegáns árnyalatban, négy ellenállhatatlan kivitelben készült, a travertin friss, modern felfogása érdekében.

A rendkívül változatos választék a legtermészetesebb lehetőségektől, mint például a Vein Cut, az ér irányában történő vágással létrehozott, hosszanti irányú, jól ismert erezetmintával, a Minimal, amelyet a travertintábla aljának formázási módja inspirált, a szokatlanabb változatokig, mint például a Ruled, a sok háromdimenziós barázdával , vagy az Ancient, a kifinomult, időjárási hatású, korhű felújításokhoz és vintage hangulatú projektekhez ideális változatokig terjed.

Az Unique Travertine a klasszikus anyag és a kortárs építészeti lehetőségek ideális keveréke, egy teljes, vonzó anyagválaszték, amely kombinálva a leghagyományosabbtól a legmerészebb és legkísérletezőbb tervezési tervekig jellegzetes, egyedi karakterrel rendelkező tereket hozhat létre.

Beltéren és kültéren egyaránt alkalmazható.

Méretek:

9,5 mm: 7,5×60 cm, 30×60 cm, 60×120 cm, 60×60 cm, 90×90 cm

10 mm: 90×180 cm
20 mm: 60×120 cm
Mozaik: 30×30 cm

Ismerje meg a Desidea világát!

Önt is érdekli a belsőépítészet, a design lakberendezés? Ha szeretne mindig naprakész lenni a legújabb bútor trendekben, megismerni a legjobb designbútorokat és lámpákat, az innovációkat, és nem szeretne lemaradni újdonságainkról, híreinkről, akcióinkról, iratkozzon fel HÍRLEVELÜNKRE!