VIVA MADE No Code fa,-bőrhatású gres padló- és falburkolat

Gyártó: Emilceramica, Viva

VIVA MADE No Code fa,,-bőrhatású gres padló- és falburkolat

Az Emilgroup – Emilceramica csoport Viva brandje alatt gyártott No Code: 2 különféle hatású kőporcelán, fa, bőr avantgárd kombinációja.

Egy kerámia kollekció, amely két különböző anyagot ötvöz:  faeffektus és bőrhatás.
Lakkozott fűrészelt fa, viaszos fa és sima, megemelt szemcsés, krokodilmintás bőr. Merész, erőteljes, kifinomult és exkluzív, modern és erős esztétikai hatású kőporcelán (gres) kollekció. A No Code by Viva egy kerámia megoldás, amely képes felszabadítani az építészeti formákat megszokott közhelyeikből, azzal a egyértelmű céllal, hogy meghökkentést és csodálatot keltsen. Dinamikus, exkluzív kollekció belső terek számára. A falakra és a padlókra felvitt pala és fa a nagy belső terek számára feltűnő építészeti jelleget kölcsönöz; a falburkolatként használt bőr örömmel tölti el az avantgárd dizájn kedvelőit. 20mm-es vastag méretben is kapható.

Fahatású kőporcelán 5 különböző színben, illetve 6+3 különféle dekorációval.

 

Ismerje meg a Desidea világát!

Önt is érdekli a belsőépítészet, a design lakberendezés? Ha szeretne mindig naprakész lenni a legújabb bútor trendekben, megismerni a legjobb designbútorokat és lámpákat, az innovációkat, és nem szeretne lemaradni újdonságainkról, híreinkről, akcióinkról, iratkozzon fel HÍRLEVELÜNKRE!