FAP Ceramiche Summer kerámia padló és falburkolat

fap_summer-falburkolat-sale-brezza

A Summer a FAP Ceramiche új kőporcelán burkolat kollekciója, amely magában foglal padlóburkolatot és falburkolatot egyaránt.

A magával ragadó természetes tónusok egymásutánja egy sima, friss, pihentető egészet hoz létre, tökéletes padló és fal kombinációkat tudunk létrehozni a fali és padlóburkolatok ízléses összeválogatásával.

FAP Ceramiche Summer Sale padló és falburkolat

 

Summer kőporcelán padlóra és falra is

A két technológiában, a falicsempe és a padlólap (Gres Porcellanato) technológiában létrehozott Summer egy gazdag kifejezőerejű burkolat, amely képes a lakó- és közületi enteriőrök szépségét is kihangsúlyozni, arra összpontosítva, hogy a terekbe az egyszerű elegancia eredeti érintését hozza.

A Summer kollekció padlóburkolat kerámialapjai a matt alapon megjelenő fényes háromdimenziós hatások meglepő kombinációit is kínálják, amelyek a FAP mesteremberei által a nyersanyagokkal kapcsolatban végzett alapos kutatásnak köszönhetően jöttek létre, és amelyek mindig lenyűgöznek.

 

FAP Ceramiche Summer kőporcelán padlóburkolat

 

A Summer egy kőporcelánból készült padlóburkolat. Ami a Summer színeit illeti, a Gres Porcellanato csempék a Terracotta, Brezza és Sabbia meleg árnyalataiban kaphatók, amelyek a Sciara, Crepuscolo, Vento és Sale árnyalatok északi szigorával párosulnak. Ezek a finom színek a falicsempékhez is elérhetők, kiegészítve három árnyalattal, amelyek a természet vitalitását és harmóniáját fejezik ki: a kék Mare, a zöld Oliva és a csábító Ombra.

 

FAP Ceramiche kőporcelán padló és falburkolat

 

A FAP Ceramiche a szépséget, a designt és a technológiát képviseli.

A kerámia saját történetét meséli el, amely beteljesült vágyakból, innovációból és kutatásból áll. A FAP Ceramiche által gyártott kőporcelán burkolatok a legmagasabb minőségű anyagok felhasználásával készülnek, egy eredeti, mindig aktuális stílust követve, amely a belsőépítészet, az építészet, a divat és az életstílus jövőbeli trendjeinek folyamatos és szenvedélyes kutatásának eredménye.

A FAP Ceramiche célja olyan kőporcelán burkolatok létrehozása, amelyek egymás mellett használhatók, és lehetővé teszik a különböző anyagok által inspirált, különböző árnyalatokkal és kontrasztokkal rendelkező kerámiák kombinálását, ezáltal eredeti és merészen személyre szabott belső terek létrehozását. A FAP Ceramiche gyárát a 60-as években alapították, majd 1997 óta a Concorde csoport tagja.

 

 

Tekintse meg a FAP Summer padlóburkolatot!

Tekintse meg a FAP Summer falburkolatot!

Tekintse meg kőporcelán burkolat kínálatunkat!