Alpino AWF – fotel

Gyártó: Sancal
  • Anyag: bőr, vagy szövet
  • Méret: egyéni igényeknek megfelelően, a mellékelt pdf szerint
  • Szín: színmminta alapján
  • Kategória: Fotelok
  • Bővebb információért: Írjon nekünk!
  • Hívjon minket: +36-70-615-9948
PDF letöltés

A Sancal Alpino fotelje megalkotásakor a tervezőt a természethez való visszatérés ihlette, hogy feltöltődjön és pihenjen, hogy megszabaduljunk a mindennapi rutintól és a stressztől.

Rafa García, a tervező, egy lelkes hegyikerékpáros, aki a hegyen biciklizés közben talált inspirációt talált legújabb darabjának, Alpinonak. Az alap és a hátpárna lágy csúcsai átfedik egymást, akár egy hegység. A háttámla kényelmes helyzetbe helyezi a fejét; ideális nézelődéshez, olvasáshoz vagy feltöltődéshez egy vidéki séta után.

Nyugodt és egyszerű kialakítás, az egyedi kar formájának és a puha, mégis vékony háttámláknak köszönhetően mégis egyedi megjelenéssel. Négy különféle típusú puff kapcsolható az eredeti fotelhez, melyek integrálhatók a kompozícióba ülésként, háttámla nélkül, sarkokat hozhatnak létre, sorkapocsként vagy egyszerűen önálló oszmánként használhatók. A modulok sorozata egymáshoz illeszthető, beleértve egy fekvő- és sarokelemet is. Kárpitja lehet bőr vagy szövet, és levehető.

Ismerje meg a Desidea világát!

Önt is érdekli a belsőépítészet, a design lakberendezés? Ha szeretne mindig naprakész lenni a legújabb bútor trendekben, megismerni a legjobb designbútorokat és lámpákat, az innovációkat, és nem szeretne lemaradni újdonságainkról, híreinkről, akcióinkról, iratkozzon fel HÍRLEVELÜNKRE!