Alta Vision tolóajtós gardróbszekrény

Gyártó: Tomasella

A Tomasella Alta Vision tolóajtós gardróbszekrény TV egységgel. A gardrób ajtaja a dizájnt és a funkcionalitást párosítja. A vezetékek láthatatlanok az ajtóba integrált eszköznek köszönhetően, amely lehetővé teszi, hogy a kábelek biztonságosan kövessék az ajtót, amikor az kinyílik vagy becsukódik, még akkor is, ha a TV be van kapcsolva.
Minden készen áll a csatlakoztatásra, beleértve az antenna- és műholdkábeleket is, és ami még fontosabb, az összes elektromos vezeték el van rejtve, így biztosítva a tökéletes áttekinthetetlenséget. A kábelezés úgy van kialakítva, hogy a kategóriájában a legkönnyebben elérhető legyen.
A legnagyobb választási szabadság a tévé számára: akár 32″ a 98 cm-es modul esetében – akár 40″ a 117,2 cm-es modul esetében – akár 50″ a 136,2 cm-es modul esetében.
A Vision modul magassága és mélysége állítható, hogy televíziója – max. 75 mm mélységben – az ideális pozícióban legyen.

 

A rekesz szélessége:
117,2 | 136,2 cm

Magasság:
239 | 255 cm

Mélység:
(Vision Tv)
67,1 cm (Vision Gola)

Ismerje meg a Desidea világát!

Önt is érdekli a belsőépítészet, a design lakberendezés? Ha szeretne mindig naprakész lenni a legújabb bútor trendekben, megismerni a legjobb designbútorokat és lámpákat, az innovációkat, és nem szeretne lemaradni újdonságainkról, híreinkről, akcióinkról, iratkozzon fel HÍRLEVELÜNKRE!