BOURGIE asztali lámpa

Gyártó: Kartell
PDF letöltés

A méltán ismert és elismert Kartell Bourgie asztali lámpája egyesíti a klasszicizmust, a gazdagságot és a hagyományokat a technológiai innovációval. A barokk stílusú alap három díszített elemből áll, amelyek egymással összefüggenek, míg a nagy búra dizájnja egy redőzött hatás eredményez, amely világításkor sok visszaverődést hoz létre. A búra felfüggesztésére szolgáló speciális rendszernek köszönhetően három különböző magasság érhető el, amelyek a személyes preferenciákhoz igazíthatók, a lámpa felhasználásától függően: 68, 73 és 78 centiméter.

Az utánozhatatlan stílusú lámpa, a Bourgie, a Kartell egyik best seller terméke, ügyesen ötvözve a klasszikus stílust, a gazdagságot és a hagyományokat az innovációval és az iróniával.

Rugalmasságának és erős kifejezőerejének köszönhetően tehetjük a nappali oldalsó asztalára, éjjeliszekrényekre a hálószoba légkörének megteremtésére, álló szoborként vagy olvasásra.

Ismerje meg a Desidea világát!

Önt is érdekli a belsőépítészet, a design lakberendezés? Ha szeretne mindig naprakész lenni a legújabb bútor trendekben, megismerni a legjobb designbútorokat és lámpákat, az innovációkat, és nem szeretne lemaradni újdonságainkról, híreinkről, akcióinkról, iratkozzon fel HÍRLEVELÜNKRE!