FAP Murals Texture Macro dekor kőporcelán falburkolat

Gyártó: FAP Ceramiche
PDF letöltés

A Fap Murals, a FAP Ceramiche által tervezett látványos falburkolat-kollekció, amely tisztelgés a természet ereje előtt és a maximális kreativitás által táplált legburjánzóbb fantáziák kifejeződése. A FAP burkolat világszerte ismert egyedi dizájnjáról. A kerámia falburkolat önálló berendezési elemmé válik, a színek és a dekoráció romantikus hangulata magával ragadó, matt alapon fényes lakkozással jellemezhető.

Természetesen megtaláljuk a kollekcióban a kortárs geometrikus mintákat is, amelyeket meglepő és figyelemfelkeltő optikai hatás létrehozására terveztek a FAP Murals Texture Macro esetében, ahol a dekorációkat a leegyszerűsített formákkal való színkontrasztok jellemzik.

A kollekció nagyméretű, 80×160 cm-es paneljei ideálisak falburkolatként a fürdőszobában és minden helyiségében, köszönhetően a FAP Ceramiche esztétikai innovációjának.

 

Ismerje meg a Desidea világát!

Önt is érdekli a belsőépítészet, a design lakberendezés? Ha szeretne mindig naprakész lenni a legújabb bútor trendekben, megismerni a legjobb designbútorokat és lámpákat, az innovációkat, és nem szeretne lemaradni újdonságainkról, híreinkről, akcióinkról, iratkozzon fel HÍRLEVELÜNKRE!