Ego kőhatású kültéri és beltéri kőporcelán burkolat

Gyártó: Emilgroup, Provenza

Provenza (Emilgroup) Ego kőhatású kültéri és beltéri kőporcelán burkolat.

Az Ego kollekciót egy ősi mexikói kő ihlette, amelyet az idő múlása megedzett, és olyan felülettel rendelkezik, amely kiemeli a gránit és a mészkő keverékét.
Az Ego színválaszték a távoli tájak fényváltozásait idézi fel, és szuperlatívuszos, csillogó felületekké alakítja át: Avorio, Sabbia, Grigio és Grigio Scuro. A kollekciót a Trame dekor teszi teljessé, amely az egyszínű lapokkal kombinálva növeli a tervezési lehetőségek számát. A Provenza Ego kollekció színei és méretei illeszkednek az Alter kollekció színeihez és méreteihez, a természetes tölgyfa és a színes gyanta vibráló keveredésével. Ez további lehetőségeket biztosít a kreatív kombinációkhoz, hogy megfeleljen a kortárs design folyamatosan változó stílusigényeinek. Alter+Ego=Alterego.

 

Méretek:

9,5 mm: 6,5×60 cm, 20×120 cm, 30×60 cm, 60×120 cm, 60×60 cm

20 mm: 60×120 cm

Mozaik: 30×30 cm

Trame: 20×120 cm, 30x60cm, 60×120 cm

 

Ismerje meg a Desidea világát!

Önt is érdekli a belsőépítészet, a design lakberendezés? Ha szeretne mindig naprakész lenni a legújabb bútor trendekben, megismerni a legjobb designbútorokat és lámpákat, az innovációkat, és nem szeretne lemaradni újdonságainkról, híreinkről, akcióinkról, iratkozzon fel HÍRLEVELÜNKRE!