Emotion Up Geo door

Gyártó: Dall'Agnese
PDF letöltés

A Dall’Agnese Emotion Up gardrób családjának „Geo door” nevű tagja.

A Geo Door a legegyszerűbb és leglineárisabb változata a gardróboknak. Sokféleképpen összeállítható, a felületek kombinálásával klasszikus vagy kortárs gardróbszekrények készíthetők. A középső sáv calacatta oro, orobico grigio vagy noir desir Laminam® színben is elérhető, hangsúlyozva a kifinomult ízlés hangulatát.
Moduláris és jól felszerelt, személyre szabott kialakítással, valamint a lakkoktól a fák meleg árnyalatain át a belső szerelvények kifinomult anyagaiig, a kivitelek széles választékával, az új Emotion up rendszer a modularitás és az esztétika szempontjából a legnagyobb sokoldalúsággal készült. Összeilleszthető rendszere különböző ajtótípusokat használ, az egylapos ajtótól az összeilleszthető ajtóig, hogy az anyagok és színek látványos játékát hozhassuk létre.
Többféle belső tartozékot választhatunk a mindennapi szükségletekhez, mint például az övek, a nyakkendők tárolására készült rekeszek.
Tároló / ékszerdoboz szövetborítással és mikroszálas fenéklappal ellátva.
Kihúzható nyakkendő- / övtartó.

A belső fiókok minden szélességben kaphatók, a szekrényegységek méretének megfelelően, egymásra rakhatók a végtelen variációk létrehozásához, és fa vagy szürke átlátszó üvegkeretes kivitelű frontokkal készülnek.
Kihúzható vagy ferde, rögzített cipőtartók, zárt rekeszekhez légfrissítő berendezéssel rendelhetők.
Függőlegesen beépített lámpa mozgásérzékelős érzékelővel kérhető.
Vízszintes beépített lámpa mozgásérzékelővel szintén választható.
Kétféle fogantyú választható: polírozott fém fogantyú vagy kemény bőr és polírozott fém, ahogy a képen is látható.

Ismerje meg a Desidea világát!

Önt is érdekli a belsőépítészet, a design lakberendezés? Ha szeretne mindig naprakész lenni a legújabb bútor trendekben, megismerni a legjobb designbútorokat és lámpákat, az innovációkat, és nem szeretne lemaradni újdonságainkról, híreinkről, akcióinkról, iratkozzon fel HÍRLEVELÜNKRE!