Piase kőhatású kőporcelán

PDF letöltés

Emlceramica Piase kőhatású kültéri és beltéri kőporcelán burkolat

Az Emilceramica Piase kőhatású kőporcelán burkolat kollekcióját a a Piasentina kő eleganciája és sokoldalúsága ihlette. Egyedi stílus a kerámia burkolatok között.

Kombinációs lehetőségek széles skálája a stílusos és személyiséggel rendelkező enteriőrök kialakításához.
Az Emilceramica Piase kőporcelán kollekciója egy nagyszabású projekt, amelyet a Piasentina kő eleganciája és elképesztő sokoldalúsága ihletett.

Egy olyan kollekció, amely változatosságot tartalmaz, mivel kifejezi azokat a folyamatokat, amelyek révén ez a rendkívüli kő átalakul, a bányászattól kezdve egészen az új formák és jelentések végső megszerzéséig. A kő egy-egy különböző változata szerepel a kollekcióban, hogy tükrözze a folyamat minden egyes lépését. Ez a kőporcelán kollekció karakteres és stílusos, és a kombinációs lehetőségek széles skáláját kínálja.

Kétféle kialakítás, megjelenés: Spazzolata: Olyan eljárás, amely a felületet puhábbá és selymesebbé teszi. Olyan hatás, amely megragadja a színváltozatokat, a kristályosodott kalcit fehér erezetét és a vörösesbarna foltosodást, amelyek fantasztikus élénkséget kölcsönöznek a felületnek. Fiammata: Gyors hevítéssel előállított felületkezelés, amelynek hatására apró pelyhek válnak le a felületről. A hatás vörösesbarna foltosodást, nagyon élénk fehér erezetet és enyhén bokrosodó, puha tapintású, a kő jellegzetes színeivel enyhén megjelölt felületet eredményez.

Méretek: 9,5 mm vastagságú kerámialap: 30×60 cm, 60×120 cm, 60×60 cm

20 mm vastagságú kerámialap: 60×60 cm

 

 

 

Ismerje meg a Desidea világát!

Önt is érdekli a belsőépítészet, a design lakberendezés? Ha szeretne mindig naprakész lenni a legújabb bútor trendekben, megismerni a legjobb designbútorokat és lámpákat, az innovációkat, és nem szeretne lemaradni újdonságainkról, híreinkről, akcióinkról, iratkozzon fel HÍRLEVELÜNKRE!