Evolution – relax fotel

Gyártó: Alberta
PDF letöltés

Evolution – relax fotel

Evolution fotel: a kényelem fejlődése. Egy fotel amúgy is a kényelemről szól. Az első impresszió itt is fontos. Olyan ez, mint az első randevú. Ha vonzó a másik, első pillantásra is, minden olyan lesz, mint a karikacsapás. Ez a kényelmes, ellazulós fotel is pont ilyen, első látásra rabul ejt, színte kéri, hogy próbáld ki, ülj bele, helyezdkedj el kényelmesen – lazíts!

Az Evolution fotel a kényelem és a rugalmasság új szintjét hozza bármely helyiségbe. Az elegáns keret folyékony formájú, amely pihenésre csábít.

Olyan rendszerrel van felszerelve, amely garantálja a sokoldalúságot, hogy tökéletes ülés legyen az olvasáshoz és a pihenéshez. A dönthető háttámlának, az állítható fejtámlának és a visszatérési memóriával rendelkező forgatható mechanizmusnak köszönhetően a széket függőleges helyzetből hátradöntheti, így a háttámla tökéletes pozícióba kerül a pihenéshez.

A bőr huzat és az elegáns furnérozott rétegelt lemez külső szerkezete egyedi, kortárs dizájn az Evolution fotelhez.

Ismerje meg a Desidea világát!

Önt is érdekli a belsőépítészet, a design lakberendezés? Ha szeretne mindig naprakész lenni a legújabb bútor trendekben, megismerni a legjobb designbútorokat és lámpákat, az innovációkat, és nem szeretne lemaradni újdonságainkról, híreinkről, akcióinkról, iratkozzon fel HÍRLEVELÜNKRE!