FAP Murals Iper Flower Corten falburkolat

Gyártó: FAP Ceramiche
PDF letöltés

A Fap Murals, a FAP Ceramiche által tervezett látványos falburolat-kollekció, amely tisztelgés a természet ereje előtt és a maximális kreativitás által táplált legburjánzóbb fantáziák kifejeződése. A FAP burkolat világszerte ismert egyedi dizájnjáról. A kerámia falburkolat önálló berendezési elemmé válik, a színek és a dekoráció romantikus hangulata magával ragadó, matt alapon fényes lakkozással jellemezhető.

A szépség virágzik a nagyméretű falburkolatokon.

Az Iper Flower Corten mintákkal élettel és vitalitással díszíti a tereket. A színes növényi motívumok a kerámiafelületeken öltenek formát.

A FAP Murals Iper Flower Corten  formavilága szintén a természet mélységes lelkületét idézi. A Corten változatban a virágok egy fémlemezből emelkednek ki, amelyről a nevét is kapta, míg a Soft kivitelben a könnyű virágmotívumok finom tüllfátyolként jelennek meg. A színek visszafogottak, míg a könnyű árnyékok elegánsan kiemelik az irizáló hangsúlyokat.

Az Iper sorozat tagjai hatalmasak, (H)Iper nagyok, 160×240 cm méretűek.

Ismerje meg a Desidea világát!

Önt is érdekli a belsőépítészet, a design lakberendezés? Ha szeretne mindig naprakész lenni a legújabb bútor trendekben, megismerni a legjobb designbútorokat és lámpákat, az innovációkat, és nem szeretne lemaradni újdonságainkról, híreinkről, akcióinkról, iratkozzon fel HÍRLEVELÜNKRE!