On Square betonhatású kőporcelán burkolat

PDF letöltés

Emilceramica On Square betonhatású kültéri és beltéri kőporcelán burkolat

Az olasz Emilgroup csoportba tartozó Emilceramica kiváló betonhatású kőporcelán burkolat kollekciója, az On Square burkolat család.

Az On Square a sókivirágzás hatását reprodukálja a felületen: ez a folyamat kémiai és fizikai reakciókat indít el az anyagban, különböző színárnyalatokat és megkülönböztető jegyeket hozva létre. Az Emilceramica által készített On Square greslap reprodukálja a sókivirágzást a felületen, a homok nyomait a habarcsban, valamint a lábak és az idő múlása által okozott kopást. Az On Square kőporcelán burkolat vonzóan változatos felületeket kínál a poros, természetes színek palettáján, amelyek a mai kortárs ízlésnek megfelelőek. Az On Square 80×80-as mérete a dekoráció és a design elemévé válik, és meglep minket eleganciájával. Kapható 20 mm-es méretben is.

 

FELÜLETEK
Megvizsgálták az ipari beton felületeit,  két, kopás okozta hatást értelmeztek: a természetes felület matt és textúrált, míg a csiszolt felület mintha az évekig tartó gyalogosforgalom miatt simult és lekerekült volna.
GRAFIKÁK
Több mint negyven különböző ipari betondarabot értelmeztek és reprodukáltak kerámiafelületen, hogy finom, elegáns hatást érjenek el.

Méretek:

30×60 cm, 45×90 cm, 60×120 cm, 60×60 cm, 80×80 cm
Dekor: 30x60cm, mozaik: 30×30 cm

 

Ismerje meg a Desidea világát!

Önt is érdekli a belsőépítészet, a design lakberendezés? Ha szeretne mindig naprakész lenni a legújabb bútor trendekben, megismerni a legjobb designbútorokat és lámpákat, az innovációkat, és nem szeretne lemaradni újdonságainkról, híreinkről, akcióinkról, iratkozzon fel HÍRLEVELÜNKRE!